Succesvolle workshop Glamourhorze

23 februari 2018
admin

Wat glimmen ze mooi!

Afgelopen woensdag 21 feb. zaten we weer met een geconcentreerde club aan de kantine tafel. Terwijl twee kacheltjes ons warm hielden, maakten we een mooie frontriem of zadelsieraad. Met de bouwlamp erbij (het blijft natuurlijk priegelen met al die kleine steentjes) en lekkers op tafel, zat het sfeertje er goed in.

Jacqueline van Dusschoten begeleidde iedereen persoonlijk en redde regelmatig iemand die in knutselnood zat. Bij de afwerking gingen haar handige vingers nog even over het sieraad en plakte zij het vilt aan de achterkant vast. Alle 11 exemplaren zijn super goed gelukt! We waren aan het eind van de avond gewoon professionals geworden 😉

Deze workshop is zeker een aanrader om eens gezellig met elkaar samen te zijn. Daarnaast heb je een sieraad waar je eigenlijk nog blijer mee bent, omdat je hem zelf hebt gemaakt.

Dit was onze tweede workshop en volgend jaar willen we weer. Dan gaan we creatief nog meer los!