Programma Cobra Cup 2017

3 september 2017
admin

We hebben weer een heleboel inschrijvingen binnen! De strijd om de Cobra Cup 2017 zal ook dit jaar weer pittig zijn. Voor de 6de keer op rij zal er eind van de dag een overall kampioen worden gehuldigd, van wie de naam gegraveerd zal worden op de traditionele beker. Omdat iedereen goed voorbereid deze dag wil beginnen, maken wij het programma bekend. Leuk om ook te mogen melden dat Esmee Eeltink deze dag bij ons is. Zij zal de fotografie verzorgen. Wil je na het lezen van het programma meedoen en heb je je nog niet ingeschreven? Spreek snel mij of Paulien aan, dan kijken we of je er nog bij kunt.

Programma*:

  • 10.00 – 13.00 uur → Rubriek dressuur
  • 13.00 – 14.00 uur → Demonstratie Sabrina Dijkstra
  • 14.00 – 16.00 uur → Rubriek springen
  • 16.00 – 17.30 uur → Het spel
  • 18.00 uur → Prijsuitreiking

* De tijden zijn schattingen

De saloon is ’s middags geopend voor de Amerikaanse lunch, uiteraard ook met een drankje erbij! Na de lunch volgen er nog lekkere traditionele hapjes.

Het spel vindt hier ook plaats. Het wordt zeer op prijs gesteld om deze saloon in passende kleding (met een western tintje) te betreden. Let op! Hier kan je ook een hele mooie prijs mee winnen, want diegene met de beste outfit wint dezelfde prijs als de overall kampioen! In de rubrieken dressuur en springen is wedstrijdkleding toegestaan. Met de dressuur start je op je eigen niveau de eerste proef van de maand.

Sabrina Dijkstra

Wij laten ons verrassen door deze dame. Samen met haar paard verzorgt zij de demonstratie waarin ze haar skills laat zien. Naast typische western oefeningen, is zij ook gespecialiseerd in neckrope riding. Wij gebruiken tijdens de oefeningen al veel onze balans, maar hoe rijd je je paard als je het hele hoofdstel weg laat? Van deze demonstratie kunnen we een hoop leren. Daarom beantwoordt zij aansluitend zoveel mogelijk vragen.

Het spel

Elk jaar is ‘het spel’ een verrassing. Wij geven alvast een hint.

Klik hier om alvast het spel onderdeel te oefenen

 

De sponsoren

Ook dit jaar zijn er leuke prijzen te winnen! Ik noem er een aantal op, er komen er nog meer bij.