Oriënt Cobra ZZL startgerechtigd

26 juli 2017
admin

Om te kunnen promoveren naar de ZZL hadden Oriënt en ik nog 1 winstpunt nodig. Om met niet te veel stress op pad te gaan, vertelde ik mijzelf de hele dag al dat ik er 3 nodig had. Ik hoopte dat ik zo wat minder druk voelde, maar ik was toch wel een beetje zenuwachtig hoor. In Sint Maarten kwamen wij aan start bij rijvereniging Belckmeer. Wat deed de oude dame weer enorm haar best! Die zit gewoon in haar tweede jeugd. Ooit kreeg ik veel vragen of ze drachtig was, nu vragen ze of Oriënt echt haar stamboeknaam is. Het is bijna niet te geloven dat ze met haar 21 jaar nog zo jeugdig door de bak gaat.

Met de prijsuitreiking kreeg ik te horen dat we drie winstpunten hadden gehaald. Champagne! Daarmee hebben we ruimschoots alle punten binnen voor het ZZL. En ja, met deze oude fokmerrie gaan we gewoon door met trainen. Zo verleggen we steeds ons doel. Een winstpunt in de Z1, later een winstpunt in de Z2. Nu door voor een winstpunt in de ZZL.

En wie weet… blijft ze ons verrassen. Om deze merrie nog zo te kunnen en mogen rijden, is elke dag een feestje.

Hulde aan Orrie Borrie!